Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on jan 9, 2013 in Til børn | 0 comments

Jeg fandt rangler på nettet

Jeg ledte efter en rigtig fin lille rangle til mit kommende barnebarn. Jeg skal nemlig være mormor til marts i år og jeg glæder mig vandvittigt meget. Jeg søgte efter rangler online og fandt en side med billige rangler. Der var rigtig mange søde og sjove rangler som kunne være spændende for en baby. Der skal både være farver og så skal der være lyde i nogle af dem også. De rangler til baby jeg fandt på denne side var tilmed billige og i en rigtig god kvalitet. Nu håber jeg bare min datter og svigersøn synes om den. Du kan evt. se de billige rangler her.

Jeg fik kvalitet og god service

Kvaliteten på de rangler jeg fandt var helt i top. Jeg kan ikke sætte en finger på noget ved denne handel og det er i hvertfald ikke sidste gang jeg køber rangler webshop på denne side. Jeg havde et spørgsmål angående min ordre og sendte en mail til sidens kundeservice. Fik hurtigt et uddybende svar på mit spørgsmål og de havde sendt pakken same dag. 2 dage efter modtog jeg ranglen og kan kun sige at jeg var meget tilfreds med både kvaliteten og den gode service jeg fik.

Post a Reply