Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 2, 2013 in Computer og IT | 0 comments

Jeg har lige købt ny cap

En kammerat og jeg, var ude og gå her den anden dag. Jeg har synderligt aldrig været den type der har gået med cap, men min kammerat har lige købt en 5-panel cap, og jeg synes den er virkelig fed. Jeg spurgte ham så hvor han havde købt sådan en 5-panel cap. Han svarede dertil, at han havde fundet en hjemmeside hvor man kunne købe billige caps. Da vi kom hjem, tjekkede jeg hjemmesiden ud. Jeg fandt en masse fede huer, samt nogle  fede caps, som jeg rigtig godt kunne tænke mig. Jeg endte med, at bestille en i blå og rød. Der gik en hel uge før jeg fik mine nye 5-panel cap, og jeg er virkelig glad for dem. Min kammerat og jeg har aftalt, at købe nogle flere, da vi ikke rigtig kan få nok af dem. Samtidig med jeg synes de er rigtig fede, så får man også nogle komplimenter fra kvinderne, fra dCap.dk..

5-panel cap

Nu er det tid til noget nyt

Efter jeg er begyndt, at gå med cap er jeg så småt begyndt at vænne mig til, at have noget på hovedet hele tiden. Det er også begyndt, at gå mod de kolde tider, så jeg skal ud og finde mig nogle fede huer. Så jeg var inde på den samme hjemmeside, hvor vi også fandt de billige caps. Her fandt jeg nogle rigtig smarte hovedbeklædninger. Dog kunne jeg simpelthen ikke overse, at der var nogle rigtig fede caps, og samtidig var de også nogle sindssygt billige caps. Jeg købte en cap og to huer, og blev enig om, at det måtte være nok for denne omgang. Jeg er nu klar, parat, start til den kolde vinter vi går i møde med mine smarte “ørevarmere”. Nu skal vi bare have overstået vinteren, så vi kan smide cappen på igen og nyde det dejlige vejr.

Post a Reply