Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 4, 2022 in Mad og Sundhed |

Man skal ikke tage glæde for givet

Man skal ikke tage glæde for givet

Lykkelig, lykkelig, lykkelig.

Sådan har jeg det for det meste af tiden. Der er intet som en god dosis lykke, der får livet til at føles vidunderligt. Og jeg taler ikke kun om et lejlighedsvis godt humør eller et øjebliks lykkeudbrud. Jeg taler om en dyb og vedvarende tilstand af lykke, som gennemsyrer alt, hvad jeg gør.

Jeg plejede at tro, at det at være lykkelig betød, at alting gik som jeg ville hele tiden. At hvis jeg bare kunne finde det rigtige job, den perfekte partner og drømmehjemmet, så ville jeg være lykkelig. Men jeg indså hurtigt, at det ikke var tilfældet. Faktisk var jeg stadig ikke lykkelig, da jeg endelig fik alle disse ting. Selvfølgelig var livet godt, men det var ikke det magiske utopia, som jeg havde forestillet mig, at det ville være. Og sådan begyndte min søgen efter sand lykke.

Det viser sig, at lykke ikke er noget, der kommer udefra. Den kommer ikke fra ting, mennesker eller begivenheder. Den kommer fra det indre. Når vi finder tilfredshed med den, vi er, og med det, vi har, følger lykken naturligt med. Det betyder ikke, at vi ikke oplever sorg, smerte eller skuffelse – for det gør vi – men det betyder, at vi stadig kan finde glæde på trods af disse ting.