Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 24, 2013 in Boligen | 0 comments

Brug et brugtmarked og find brugte møbler

Jeg overvejer snart at flytte hjemme fra. Det går jo ikke at jeg bliver hængende som 27 årighed hos mors kødgrydder, og fylder hele huset med gæster hver weekend. Når jeg får fundet mig en lejlighed, har jeg overvejet at købe mine møbler brugt, så jeg kan spare nogle penge. Jeg har kun hørt positivt om brugtmarked fra mine medstuderende, så nu vil jeg også prøve at lede nogle annoncer igennem, og se om der dukker nogle lækre og forholdsvis billige møbler op, imellem de mange salgsannoncer.

Købe nye møbler på nettet

Når jeg som studerende står og skal have nye møbler, er det altså ikke bare lige så nemt at finde møbler i annoncer, for så derefter, at gå ud i den nærmeste boligforretning og købe dem. Hvad tænker virksomhederne dog på? Der skal jo også være møbler og bolig tilbehør til de studerende, uden vi altid behøver købe dem brugt. Heldigvis findes der et utal af køb og salg hjemmesider, hvor man både kan finde møbler brugt, men også sælge dem. Nogle af mine venner har deres forældre, til at købe møbler til dem og ikke mindst opvarte dem, når de skulle mange noget. Men for de studerende, som ikke har sådan nogle forældre, er det altså smart med et sådan brugtmarked, så man kan spare penge.

brugte møbler

Brugte møbler er billigere

Inde på internettet har jeg fornyligt fundet et annoncemarked, som både beskæftiger sig med køb og salg af diverse møbler. Jeg er mest af alt på udkig efter et spisebord og tilhørende stole, som jeg håber på, at jeg kan finde i blandt de mange salgsannoncer. Fordelen ved at finde spiseborde og stole på et annoncemarked, er blandt andet, at man kan spare en hel del penge, og nogle gange være så heldig, at møblerne ikke engang er særlig brugte. Det håber jeg virkelig også, at jeg er heldig med, når jeg søger efter nye møbler på et brugtmarked.

Markeder på nettet

Jeg har aldrig været på et fysisk marked, da jeg er stor tilhænger af computere og det er altså meget nemmere, at klikke ind på internettet og lede nogle annoncer igennem, end at skulle til at tage ud på et fysisk marked og finde nye møbler. Det brugtmarked jeg har fundet, er ikke kun et marked med spiseborde og stole. Deres marked byder også på mange andre møbler, så som senge og skriveborde. Virkelig smart og ikke mindst vildt nemt. Du kan selv prøve det af helt gratis online på dette brugtmarked: www.bazen.dk

Post a Reply