Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 31, 2013 in Computer og IT | 0 comments

Træt af irriterende emails

Før i tiden havde jeg rigtig mange problemer med, at jeg modtog virkelig mange spam mails. Og spam mails er simpelthen så irriterende. På et tidspunkt regnede jeg ud, at jeg i gennemsnit om måneden brugte omkring to timer på at slettet spam mails fra min indbakke. Og de kom fra alle mulige forskellige steder. Både fra kendte afsendere, og fra afsendere jeg har nogensinde har hørt om, eller nogen gange slet ikke kunne finde navnet på. Men det var lige indtil, at jeg fik installeret et hosted spamfilter på min computer. Og nu gør det hersens hosted spanfilter så, at jeg slet ikke modtager flere af disse irriterende mails. Og jeg må sige, at det virkelig er en byrde at komme af med, for hold da op, hvor har det dog været irriterende.spamfilter direkte fra MXFILTER

Er super tilfreds med produktet

Noget andet som er mega smart ved mit hosted spamfilter er, at det hele er kørt over nettet. Jeg fandt det på nettet, betalte det online, og installerede det ganske simpelt gennem e mail aktivering. I forbindelse med min e mail aktivering, skulle jeg krydse nogle forskellige ting af, og oplyse om nogle forskellige informationer, sådan så den virksomhed, som jeg har købt mit spamfilter ved, ved hvilke emails det skal slippe igennem. Nogle gange kan almindelige emails nemlig godt have en tendens til at fremstå, som en slags spam. Og hvis filteret så sorterer dem fra, ja så får jeg jo aldrig chancen for at læse de emails. Og det ville jo være en skam. Tænk hvis vigtige oplysninger gik tabt. Men indtil videre har jeg i hvert fald været yderst tilfreds, og synes det virker ganske upåklageligt.

Post a Reply