Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mar 27, 2013 in Apperater | 0 comments

Skal du have ny canon printer?

Vores canon printer er efterhånden afgået ved døden, sammen med vores printerpatroner, som efterhånden har lagt oppe øverst i vores skab i over et års tid, hvilket nok også gør, at de nærmest er ubrugelige. Derfor måtte min mand og jeg investere i en ny canon printer. Heldigvis er sådan nogle printere jo slet ikke så dyre længere. Så vi tog ud i en lokal forretning, for at finde den printer, som kunne opfylde vores behov.

Hjælp til den rigtige printer

Da vi kom ud i forretningen, måtte vi indse, at vi måske havde troet det var lidt nemmere bare lige at købe en ny printer, end det egentlig var. For der var et halvt hav at vælge imellem, og da vi ikke havde nogen forstand på det, måtte vi altså bede om hjælp. Sammen med en ekspedient, fandt vi den canon maskine som vi skulle bruge. Den opfyldte lige de behov vi havde stillet, og så var den endda billig. Sammen med printeren fik vi nogle nye canon printerpatroner.

Billigere printerpatroner på nettet

Da vi kom hjem med vores nye printer og dertilhørende printerpatroner, installerede vi den straks og satte canon patroner i printeren. Printeren kørte helt fantastisk, og vi kunne igen printe. En dag da jeg var på internettet, faldt jeg så over en reklame med nogle canon printerpatroner, som i øvrigt var rigtig billige. Jeg klikkede straks ind på siden og bestilte 5 nye printerpatroner, så der sparede vi også lidt penge.

Post a Reply