Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on aug 2, 2013 in Tøj | 0 comments

Mit yndlingsmærke er sisters point

Jeg køber rigtig meget tøj på nettet. Og jeg kan bruge virkelig mange timer på bare at sidde og kigge på forskellige sider og en masse blogs, for at finde ud af, hvad der er in at gå med lige for tiden. Jeg har også nogle mærker, somjeg efterhånden er blevet rigtig glad for. Det er blandt andet sisters point. 

Sisters point hos Jolly

Jeg kan rigtig godt lide deres tøj, fordi det passer godt til mig i størrelsen. Og så synes jeg også, at de har nogle vildt fede styles, og så er deres priser ikke så dyre, så alle kan stort set være med. Og det er jo dejligt for sådan en studerende som mig. Jeg køber faktisk rigtig meget sister point tøj online, men med de gode rabatter, går det nok.

A shoppe ichi tøj på nettet er min nye last

Jeg har dog fundet et andet mærke, som jeg også er blevet ret glad for. Jeg opdagede det, fordi min mor en dag kom hjem med noget ichi tøj, som hun havde set, og tænkt kunne være lige mig. Faktisk har jeg ikke rigtig gået i ichi tøj førhen. Men det min mor kom hjem med, var virkelig fedt, og derfor besluttede jeg mig for, at tjekke det mere ud på nettet. Her fandt jeg flere sider som forhandlede det. Jeg faldt selvfølgelig også over flere styles, som jeg bare måtte eje. Og det endte faktisk med at blive en ret omkostningsfuld affære. Men så længe det ikke er hver dag, går det nok.

Ichi Tøj

Post a Reply