Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 28, 2013 in Boligen | 0 comments

Indretning med god brugskunst

Da jeg lige har fået en ny lejlighed, skulle jeg selvfølgelig også have nogle nye ting til den. Da jeg er helt vild med brugskunst, gik jeg i gang med at kigge på internettet, efter nogle fine ting. Men jeg fik lidt af et chok. Der er virkelig mange steder på nettet, der sælger brugskunst. Det er selvfølgelig ikke lige det hele af det, der er lige flot. Men der findes godt nok også mange fine ting. Brugskunst dækker jo over mange ting, men jeg er specielt vild med ting i porcelæn, eller flotte billeder med statements, som man kan hænge op. Brugskunst kan også være ting lavet i glas eller andre fine materialer.

Mine favoritter

Efter at have kigget rundt på en masse sider, fandt jeg et sted, hvor de sælger glasskåle online. Det er virkelig nemt bare at gå ind på nettet, og købe løs. En af ulemperne er, at man slet ikke lægger mærke til hvor mange penge man bruger. Det skal man i hvert fald lige passe på med. Men så er det jo kun godt, at jeg har fundet et sted, hvor de sælger billige glasskåle.

Hvorfor glasskåle

Jeg har faktisk altid været fascineret af glasskåle. Jeg tror det har noget at gøre med, at min mor altid har samlet på glasskåle, lige så længe jeg kan huske. Hun har virkelig mange fine. Noget af fascinationen ligger også i alle de flotte farver og former, de kan have. Jeg synes det er så fascinerende hvordan man kan puste, sådan nogle fine ting. Nogle af dem er virkelig flot håndværk, og må virkelig have taget lang tid at lave. Selv er jeg også ved at have en ret stor samling af glasskåle. Jeg har selvfølgelig nogle af klassikerne. Men jeg har også været heldig, at finde nogle af de lidt mere specielle. Jeg kan også finde på at købe glasskåle med hjem, hvis jeg er i udlandet, og ser en, jeg bare ikke kan leve uden. De er selvfølgelig ikke altid lige nemme at rejse med, og da jeg er bange for, at de skal gå i stykker, får jeg dem ofte sendt hjem til min adresse. Så har jeg også noget at glæde mig til når jeg kommer hjem. Men nogle af mine bedste glasskåle, har jeg dog købt på nettet. Det er super nemt, og kun et klik væk. Helt klart min fortrukne måde at gøre det på.

Post a Reply