Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 25, 2013 in Tøj | 0 comments

Havde set den fineste jakke

Her den anden dag var jeg inde på nettet for at se, om jeg kunne finde en hummel vinterjakke, som jeg havde set en af mine veninders børn havde på. Jeg køber normalt rigtig meget hummel tøj til børn, da jeg synes de laver nogle super fede ting. Derfor blev jeg også helt solgt, da jeg så den hummel vinterjakke, som sebastian havde på. Jeg spurgte ham, om han vidste, hvor hans mor havde købt den henne, men som fem årig, ved man jo selvfølgelig ikke sådan noget. Derfor spurgte jeg da også hans mor, en dag vi mødte hinanden i børnehaven. Jeg fortalte, at jeg havde set hans hummel vinterjakke, og simpelthen bare blev nødt til at vide, hvor hun havde købt den henne. Så gav hun mig navnet på en hjemmeside, hvor de havde super udsalg børnetøj – Hos Noahogvictoria.dk

didrikson flyverdragt her til julesalget

Spare penge ved at købe det på nettet

Og det var virkelig en god hjemmeside med udsalg børnetøj. Jeg fandt også en molo flyverdragt, som viktor kan have på når det bliver rigtig vinter og de skal ud og lege. Han har før haft en molo flyverdragt, som han nu er vokset ud af. Men den har simpelthen holdt så godt, så derfor vil jeg gerne have, at han skal have sådan en igen. Så også fordi jeg synes en molo flyverdragt er så fin i dens design. Det vil jeg gerne betale lidt ekstra for. Nu har jeg også altid selv været sådan en, der har brugt rigtig mange penge på tøj til mig selv, så er det vel ikke underligt, at jeg gør det på børnene også. Men så er det jo bare fedt med hjemmesider, hvor der er udsalg børnetøj. Så har jeg mulighed for at spare nogle enge, som jeg så egentlig bare bruger på mere tøj.

Post a Reply