Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on sep 27, 2013 in Apperater | 0 comments

Har stiftet bekendtskab med skønhedsbehandlinger

Egentlig har jeg aldrig været synderlig fan af botox behandling og andre former for skønhedsbehandlinger. Men det var måske også før, at jeg selv begyndte at få nogle former for rynker, at jeg havde den holdning. Efter jeg er blevet ældre, og det også er blevet noget man begynder at kunne se på min hud, må jeg da indrømme, at jeg er blevet mere positiv over for ideen. Jeg tror også en af grundene til at jeg har ændret mening, er at jeg har stiftet bekendtskab med laserbehandling. Jeg er nemlig i den uheldige situation at jeg har fået noget akne udslæt. Og det får jeg altså noget laserbehandling til. Egentlig ikke det store, men det er jo selvfølgelig stadig noget jeg gør, fordi jeg ikke synes det er flot med akne. Så derfor kan man jo godt sige, at det er en form for skønhedsbehandling, man får hos cosmolaser..

Overvejer helt klart botox

Og akne udslæt er faktisk ikke den første form for skønhedsbehandling jeg har fået. Jeg har nemlig også fået fjernet flere modermærker i flere omgange. Først tænkte jeg også bare, at de blev fjernet af rent praktiske grunde. Men så gik det op for mig. At det jo egentlig var fordi, at jeg ikke synes de var flotte, og derfor hellere ville have dem fjernet. Og da det gik op for mig, kunne jeg også mærke, at min holdning til botox behandling ændrede sig. Jeg mener, hvis man er utilfreds med sit udseende, og man nemt kan gøre noget ved det, f.eks. ved hjælp af en botox behandling, hvorfor så ikke gøre det. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg vil overvejer det, når flere rynker begynder at melde deres ankomst.

botox københavn

 

Post a Reply