Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on dec 4, 2013 in Computer og IT |

Vil du også på kursus

Vil du også på kursus

Nu har jeg fra flere hørt om sådan et fantastisk indesign kursus. Det skulle være rigtig godt,hvis man f.eks. har problemer med forskellige grafiske ting på computeren. Er du ligesom jeg, og slet ikke ved, hvad en computer f.eks. kan, så kunne det jo være en god indgangsvinkel. Men jeg har så også været lidt i tvivl om, om det ville være på lidt for svært niveau. Men så fik jeg af vide, at der findes et indesign kursus til alle niveauer. Så uanset om man er garvet computer bruger, eller har knap så meget styr på teknologien, så skulle der være håb. Så jeg tror faktisk, at jeg kaster mig ud i, at melde mig til sådan et indesign kursus, for jeg kunne virkelig godt tænke mig, at få noget mere styr på de forskellige grafiske muligheder man har med sådan en basse.

Må have mere

Noget af det andet smarte ved det kursus jeg skal på, er også at det går ind under kurser for ledige. Jeg har nemlig gået ledig i flere måneder nu, og jeg begynder at synes, at tiden er lidt lang. Derfor synes jeg det kunne være en oplagt chance for at udvide mine kompetencer. Og når det så endda går ind under kurser for ledige, ja så er det jo ingen sag. Nede på centeret, fandt jeg også ud af, at der både var et fotokursus og et wordpress kursus man kunne komme på. Det tror jeg helt bestemt også, at jeg skal kigge på. Jeg kan nemlig godt nogle gange have lid svært ved, hvordan man bruger de forskellige komponenter i word. Derfor tror jeg lige sådan et wordpress kursus kunne være noget for mig.