Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 24, 2019 in Uddannelse & Ledelse |

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding aktiviteter er en rigtig god måde, hvorpå man kan komme hinanden tættere ved, uden at man nødvendigvis skal invadere hinandens private sfære. Det kan eksempelvis være en forening eller en arbejdsplads, hvor man ønsker, at de respektive medlemmer eller de respektive medarbejdere skal lære hinanden bedre at kende, så man kan styrke samarbejdet på kryds og tværs.

Teambuilding og Teambuilding lege er et vidt begreb, og det behøver ikke nødvendigvis betyde, at man skal rapelle eller kravle rundt i et træ. Teambuilding aktiviteter er også meget andet, og fælles for dem alle er, at det kan gavne det eksisterende sammenhold mellem mennesker, og samtidig også skabe sammenhold såvel som styrke ens selvværd.

Et af de steder som tilbyder teambuilding er Severin Kursuscenter. På Severin Kursuscenter tilbyder man teambuilding af flere forskellige slags, og med rammer der gør det oplagt til teambuilding. Severin Kursuscenter ligger nemlig tæt ved både skov og strand, så der er rig mulighed for, at man også kan lave aktiviteter i naturen, hvis man ønsker det.

Da teambuilding kan bygges ud fra mange forskellige temaer, tilbyder Kursuscenter Severin også flere forskellige grene, alt efter hvad man ønsker, at teambuildingen skal bære præg af. Det kan eksempelvis være konflikthåndtering, bedre samarbejde, eller motivation.

Er man grøn i teambuilding, eller ved man ikke helt, hvad man vil tilbyde sine medarbejdere, kan Severin Kursuscenter tilbyde nogle færdigpakketerede teambuilding-løsninger i samarbejde med sine partnere. Det kan eksempelvis være en tur i naturen kombineret med aktiviteter indendørs eller det kan være et spil, hvor man skal opklare en gåde, eller man har fokus på sundhed eller den gode kundeoplevelse.

Mulighederne er mange og Kursuscenter Severin byder alle sine kursister velkommen.