Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on nov 5, 2013 in Computer og IT |

Slut med spam

Jeg har i længere tid gået og irriteret mig over, nogle af alle de irriterende spam mails man modtager fra forskellige virksomheder. Det kan både være reklamer men også decideret spam, der nogen gange endda er fyldt med virus. Derfor har jeg nu fået installeret et spamfilter på min computer, som skulle hjælpe til, at jeg altså ikke modtager alle de hersens mails. Samtidig tager den mail backup, af de mails jeg har i min indbakke, og som jeg gerne vil bevare. For hvis jeg skal være ærlig, ville jeg aldrig selv lave mail backup, og så er det jo fantastisk med et spamfilter, der søger for at gøre det selv. Men mail backup er jeg også sikker på, at alt det jeg skal bruge ligger et sted på nettet, hvis jeg skulle komme i den uheldige situation, at det af en eller anden årsag skulle blive slettet.

Utrolige priser

Men da jeg faldt over det her spamfilter på nettet, og så til en rigtig god pris. Ja så kunne jeg jo simpelthen ikke lade være med at slå til. Med det anti spam filter jeg har fået, er min computer også bedre sikret mod virus angreb. Jeg fandt frem til det, via en annonce på nettet, hvor der stod Spamfilter til utrolige priser. Og da jeg lige netop den dag, havde modtaget utrolig mange, og derved overvejet at investere i et anti spam filter, ja så klikkede jeg på linket. Og det var egentlig heldigt nok, at jeg gjorde det. For siden da, har jeg simpelthen været så glad for mit anti spam filter. Det virker helt som det skal, og jeg modtager ikke længere irriterende mails. Og hvor er det dog befriende.