Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 5, 2023 in Familie og Børn |

Sjov i vinterferien for hele familien

Sjov i vinterferien for hele familien

Vinterferien er en fantastisk tid til at samle familien og skabe gode minder sammen. Det kan dog være udfordrende at finde de rette aktiviteter og indkvarteringsmuligheder, der passer til alles behov og præferencer. Hvis du planlægger at tilbringe din vinterferie i Danmark, så er Vejle Center Hotel (https://vejlecenterhotel.dk/vinterferie-paa-vejle-center-hotel/) det ideelle sted at bo. Vi tilbyder en varm og indbydende atmosfære, masser af sjove aktiviteter i og omkring Vejle og et super attraktivt tilbud til familier – børn bor gratis! Læs videre for mere information om vores tilbud og aktiviteter.

På Vejle Center Hotel har vi gjort alt, hvad vi kan for at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, der gør, at du og din familie vil føle jer velkomne og afslappede. Fra det øjeblik du træder indenfor på hotellet, vil du kunne mærke den gode stemning og imødekommende service fra vores personale. Og seleklart kan I forvente samme gode service og oplevelse under hele jeres vinterferie hos os.

Vi har børnevenlige værelser, der er store nok til, at både børn og voksne kan føle sig komfortable. Børnene vil elske det faktum, at de må hoppe i sengene og udforske hotellets faciliteter. Restauranten byder på lækre og veltilberedte måltider og drikkevarer, hvor du og din familie kan nyde udsigten over Vejle Ådal.

Der er masser af børnevenlige aktiviteter i og omkring Vejle, som I kan nyde sammen som familie. Der er gratis adgang til Økolariet, og der er masser af sjove aktiviteter på DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. I kan også tage på MTB-tur for hele familien på Himmelpind Bike Park eller besøge Givskud Zoo, som har åbent i vinterferien. Hvis I er interesserede i historie, så vil museet i Kongernes Jelling også byde på spændende udstillinger og gratis entré.

Det bedste af det hele er, at børnene bor gratis på Vejle Center Hotel i vinterferien. Dette tilbud gælder for børn på 12 år og derunder, og der kan være maks. to børn på værelset. Hvis I er flere end to børn på værelset, koster det kr. 150,- pr. barn for en ekstra opredning.

Der er ingen grund til at bekymre dig om, at dit budget strækker sig for langt, når du planlægger en vinterferie i Vejle. Med vores ungdommelige, venlige atmosfære og vores tilbud om børnevenlig indkvartering, samt vores nære nærhed til masser af sjove aktiviteter, kan du og din familie glæde jer til en sjov og mindeværdig vinterferie.