Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 11, 2014 in Sport og friluftsliv |

Redigering af billeder

Redigering af billeder

Jeg kan rigtig godt lide at tage billeder i min fritid, og jeg kan rigtig godt lide at redigere i mine billeder og gøre dem rigtige flotte. Mange gange ligger jeg dem op på de sociale medier og på den måde deler mine billeder med alle mine venner. Jeg får rigtig meget opbakning, og jeg er for nyligt blevet kontaktet af nogle som gerne vil have mine billeder. Jeg har tænkt mig at begynde at sælge dem, så jeg kan bruge mine penge på, at få noget nyt udstyr blandt andet et nyt kamera og et nyt batterigrab, således jeg kan tage endnu bedre billeder, og gøre mit job endnu bedre. Jeg synes det er sjovt at tage billeder.