Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on apr 20, 2022 in Boligen |

Plantekasser til Boligen

Plantekasser til Boligen

Nu er jeg nok lidt utraditionel, men da jeg har en lille altan, har jeg valgt at købe nogle små plantekasser fra lyngeshop.dk, som jeg så har stående indenfor min altan dør – så kan jeg også både nyde mine planter og blomster både ude og inde, vinter og sommer. Det var fordi jeg fandt nogle flotte rust plantekasser som jeg syntes passede ind i min stue, at jeg fik ideen – det gjorde også at jeg kunne få dem lidt forskudt i højden så det blev et lille blomster hjørne. Jeg valgte selvfølgelig dem med hjul, nu de skulle stå indenfor, så jeg bedre kunne flytte dem og gøre rent nedenunder dem. Ikke bare er de smukke at se på, men de er også lavet af en super god kvalitet, og med prisgaranti.

Indendørs plantekasser

Da jeg først var gået i gang med at søge efter hvad jeg kunne få af plantekasser, blev jeg nysgerrig og ville Se mere inden jeg besluttede mig. Når jeg så valgte de her rust plantekasser, så var det fordi at de fik en så flot farve, når solen skinnede på dem, og så passede de bare ind i alt det andet jeg havde i stuen i forvejen. Det var enormt nemt at få plantet plante kasserne til, og da jeg havde valgt at få selv vandings anlæg i, så passede mine blomster, planter og urter også sig selv når jeg var ude og rejse – og ingen visne blomster eller planter når jeg kom hjem igen.