Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on mar 10, 2015 in Sport og friluftsliv |

Perfekte måde at få skygge på

Perfekte måde at få skygge på

Mange danskere kan ikke vente til at det bliver sommer. Vi har i Danmark ofte oplevet nogle lange triste vintre, og der kan være virkelig langt imellem de dage med masser af sol. Så når endelig sommeren rammer os, så oplever hele Danmark en opløftning, og stort set alle kommer i bedre humør. Til gengæld er vi danskere rigtig gode til at brokke os, og hvis den kommende sommer er rigtig varm, så begynder vi at brokke os over at det er for varmt.

Derfor er det nødvendigt at man kan få sig noget skygge, så man ikke besvimer af alt varmen.
Man kan anskaffe sig skygge på mange måder, men det er oftest når man sidder derhjemme at det bliver et større problem, eftersom at der er så mange forskellige løsninger. Den mest populære løsning er parasoller, eftersom disse er nemme at håndtere, samtidig med at de er billige. Der findes dog meget smartere løsninger derude, men det kræver dog også en større investering.

0 kan man finde utrolig mange løsninger, og de er utrolig professionelle samtidig med de udviser en rigtig god service. Man kan blandt andet booke et møde med en repræsentant, som kan komme og se på en problemstilling og herefter komme med sit forslag til hvad den bedste løsning ville blive. Moogio har butikker i hele Danmark, og bare for at nævne nogle få byer: Horsens, Odense, Glostrup, Århus, Vejle osv.

De mest populære løsninger

Noget som alle kender er gardiner, og netop gardiner befinder sig i alle danske hjem, og uden disse så vil solen konstant skinne igennem ruderne. Gardiner fås i alle størrelser og udseender, så derfor er det meget vigtigt at man får valgt de helt rigtige gardiner, som vil passe til ens hjem. Netop her er det vigtigt at finde en balance mellem funktionalitet og design.

Én af de andre populære løsninger er Markiser. Markiser plejer at være en af de dyre løsninger, men til gengæld også den mest holdbare og mest praktiske løsning. Markiser fungere som et udendørs påhæng, der selv kan køre ud og ind alt efter vind og vejr. Man bliver ofte udstyret med en fjernbetjening, hvor man selv kan styre markiserne, men der er også en vindsensor, som automatisk vil trække dem ind hvis det blæser for meget.


Den sidste nævneværdige løsning er solsejl. Løsningen med solsejl er en billigere, og mere permanent løsning eftersom at solsejl ikke er automatiseret. Dette er et sejl man montere eksempelvis over terrassen, således at den giver sol hertil. Typisk opsætter man dette ved at binde solsejlet fast, og derfor kræver det en del manuelt arbejde at få solsejlet fjernet i forhold til markiser.