Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 6, 2013 in Sport og friluftsliv |

På besøg på lampefabrikken

På besøg på lampefabrikken

I sidste weekend ringede min mor til mig og spurgte, om jeg ville med på en lampefabrik. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne. Lørdag morgen kom min mor og hentede mig og vi kørte til København, hvor lampefabrikken ligger. Min mor og far den sidste stykke tid kigget efter designerlamper. Min mor fandt for et halvt års tid siden drømmelampen, hun har siden den dag søgt og ledt overalt for at finde lampen, desværre uden held. Hun ved ikke hvad lampen hedder eller hvem der har designet den, men hun ved hvordan den ser ud.

En uforglemmelig dag

Da vi ankom til lampefabrikken kom ejeren og tog pænt imod os. Min mor har igennem sit arbejde fået kontakt til ham. Vi kom med ind i et lille baglokale hvor en lampedesigner sad til middagspause. På væggene hang der er masse billeder af sjove lamper. Vi snakkede med lampedesigneren og hun viste os hendes kommende lampekollektion. Hun havde designet to nye loftlamper. Den ene af de to loftlamper hun havde designet var stor. Den var rund og havde en masse små glaskvadrater overalt. De små glaskvadrater var alle i forskellige farver, sådan at de ville give forskellig farver lys. Hun fortalte os, at hun designede designerlamper for hjemmesiden Lamper4u.dk Efter at vi havde talt med hende kom vi ind i noget som lignede et udstillingslokale. Her hang et utal af forskellige vilde og flotte designerlamper. Vi fortsatte gennem lokalet og kom herefter ind på fabrikken hvor lamperne blev produceret. Det var sjovt at se hvordan de forskellige lamper blev bygget op. Først fra bare at være små farvede metalplader til pludselig at være store flotte eller små fine lamper.