Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on jan 27, 2014 in Sport og friluftsliv |

Min svigerfars webshop

Min svigerfars webshop

Min svigerfar er opfinder og opfinder hele tiden nye smarte og brugbare ting. Min svigerfar har længe ledt efter et sted, hvor han kunne fremvise sine opfindelser og også sælge ud af dem. For to uger siden var jeg oppe og besøge mine svigerforældre, hvor min svigerfar fortalte mig om sit dilemma. Jeg havde hørt, at prestashop var en god og billig webshop. Jeg viste ham prestashop og viste ham, hvordan han kunne komme i gang. Jeg forklarede ham, hvordan systemet fungerede og forklarede ham hvordan betalingssystemet virkede. Min svigerfar syntes, at det var en god webshop løsning, så han gik med det samme i gang med at sætte sig ind i det.

Alt hvad min svigerfar har brug for

I sidste uge var jeg igen oppe og besøge mine svigerforældre. Min svigerfar viste mig hans webshop med billeder. Hans webshop var virkelig blevet flot og han fortalte mig, at salget havde taget fart og at han allerede havde fået solgt en hel del af sine opfindelser til gode priser. Han havde lagt en avis på spisebordet, som han ville vise mig. I avisen var der en artikel, som omhandlerede webshop løsninger. I artiklen diskuterede journalisten hvad en god webshop løsning var. Hun omtalte en billig webshop, som viste sig at være den som min svigerfar brugte. Journalisten skrev, at hun syntes, at det var den bedste løsning man kunne få til den pris og at de webshops, der var oprettet med det system, var de webshops som havde mest succes. Hvis jeg nogensinde selv skal have en billig webshop, så vil jeg helt sikkert også vælge den, som jeg har anbefalet til min svigerfar.