Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on dec 2, 2013 in Elektronik |

Julegaven til min far

Julegaven til min far

I går fik jeg min fars ønskeliste til julen. Han ønsker sig en hel masse praktiske ting. Bl.a. ønsker han sig en havesaks, nogle nye gummistøvler, et vækkeur og en regnvandstønde. Det første ønske på hans ønskeliste er en iphone. Jeg har snakket med mine søskende om at give ham en, da han virkelig har brug for en ny telefon. Den mobil som han har nu, er ret gammel og har mange ridser. Når man ringer min far op nu, kan man slet ikke høre hvad han siger, da hans mikrofon er i stykker. Jeg har snakket med mine søskende om at give ham en iphone i julegave og jeg har været inde og kigge flere steder, for at se hvor prisen er billigst og kigget efter, hvor de har det billigste tilbehør til iphone.

God og billig hjemmeside

Jeg har surfet en del rundt på nettet og har fundet hjemmesider med meget godt mobil tilbehør. Jeg fandt en hjemmeside hvor de havde en hav af mobiltilbehør. Jeg fik totalt flashback til dengang jeg fik min første mobiltelefon. Dengang havde jeg rigtig meget mobiltilbehør. Jeg elskede at skifte cover på min mobil. Mine veninder havde også meget mobiltilbehør til deres mobiltelefoner, så vi byttede noget af det. På hjemmesiden havde de også en billige iphones. På hjemmesiden stod, at man kunne få noget tilbehør til iphone gratis med, hvis man købte sin iphone hos dem. Jeg klikkede lidt rundt på hjemmesiden og fandt tilbehør til iphone 5. Der var meget tilbehør til iphone 5, som jeg er sikker på, at min vil kunne bruge. Jeg bestilte den nyeste iphone og med til den valgte jeg noget smart tilbehør til iphone 5 som jeg fik gratis med.