Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 30, 2014 in Sport og friluftsliv |

God julegave til ryger

God julegave til ryger

Mine børn havde givet mig en e cigaret i julegave, jeg havde dog slet ikke ønsket mig den her e cigaret, men jeg må ærligt indrømme, at jeg er gået hen at blive mere end tilfreds med den her e cigaret, og den har virkelig gjort meget godt for mig og min familie. Min familie gav mig den her elektrisk cigaret, fordi de var trætte af at jeg osede hele stuen til, og at de synes det var trælst jeg udsatte dem for passiv rygning, og udsatte mig selv for døden, og derfor gav de mig den her elektrisk cigaret. Jeg synes virkelig der har været så mange fordele ved den her elektrisk cigaret, jeg kan altid ryge indenfor, fordi det er damp der kommer ud af enden i stedet for røg, og det gør at min familie og jeg kan være i samme rum, uden at jeg undsætter dem for røg og passiv rygning. Det synes jeg virkelig har været så dejligt, og jeg snakker meget bedre min mine børn nu, fordi de gider at hygge sig med mig igen, fordi jeg ikke oser det hele til.

Gode priser online

Min familie havde købt den her el smøg på den her hjemmeside egoX.dk – den ægte forhandler (kildehenvisning), og de har også købt flere forskellige af de her e væsker. Jeg har fået en e væske med lakrids, som jeg virkelig godt kan lide. En e væske er der hvor nikotinen sidder i, og det er den væske man fordamper, og derved indtager nikotin. Jeg har også fået en smag med pære, som jeg rigtigt godt kan lide. Inde på den her hjemmeside kan man købe en masse forskellige smage, og de er til en god pris, og det er hurtigt at bestille og levering sker meget hurtig.