Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on sep 30, 2014 in Mad og Sundhed |

Et helt specielt gavekort

Et helt specielt gavekort

Min mor har snart fødselsdag og jeg vil derfor gerne finde en dybdegående massør til hende. Mange af mine venner får ugentligt eller månedligt massage i København. Jeg har aldrig rigtig selv været den helt store fan og vil derfor hellere give min mor et gavekort til massage, som hun kan gøre brug af hvornår end hun lige ønsker. Jeg har derfor været på udkig i forskellige forretninger og rundt omkring på nettet, for at finde den bedste dybdegående massør. Min mor har længe døjet med nogle smerter i ryggen, så derfor er det netop virkelig vigtigt for mig, at hun også får en rigtig god massage i København, og ikke bare ender med at få massage, som alligevel ikke går ind og hjælper på hendes smerter.

Dygtig massørklinik i København

Mine veninder bruger som regel en massørklinik kaldt Somethingpersonal, når de skal have massage i København. Jeg har derfor også været inde på nettet og læse lidt omkring den massør, og det viser sig at de skulle være rigtig dygtige og endda har fået en del gode anmeldelser. Dog kunne jeg ikke læse nogen steder, om de kunne lave en gavekort til massage, derfor gik jeg ned i massørklinikken den anden dag, for at spørge ad og evt. også få gavekortet lavet til min mor. Det var heldigvis intet problem og de lavede gavekortet til min mor med det samme, som jeg kunne få med hjem. Nu glæder jeg mig bare til at give hende dig, og forhåbentlig bliver hun rigtig glad for det. Hun klager i hvert fald ofte over, hvor mange smerter hun går rundt med, så jeg er sikker på det vil hjælpe hende af med dem.