Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on nov 20, 2014 in Sport og friluftsliv |

En lille sød missekat

En lille sød missekat

Siden jeg var lille har vi altid haft dyr, hjemme ved mine forældre. Så der er ikke noget at sige til, at jeg elsker dyr. Specielt hunde og katte. Og nu hvor jeg bor for mig selv, har jeg ikke nogen dyr. Det kan jeg godt mærke, at jeg savner. For når jeg er hjemme ved mine forældre, skal jeg sidde med katten hele tiden. Men selvom jeg savner at have dyr omkring mig i min hverdag, så synes jeg også, at det ville være synd, at have dem i en lejlighed. Nogle dage arbejder jeg hele dagen og kommer først sent hjem. Så det er synd at have en lille missekat eller hund, som går og venter på en.