Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 13, 2015 in Sport og friluftsliv |

En investering ind i resten af livet

En investering ind i resten af livet

Hvor lærer de unge om ansvarsfuldhed?

Vi lever i en tid, hvor børn på mange områder er mere privilegerede end nogensinde før. Det er ikke alle der lærer hvad det vil sige at tage ansvar, og at der er konsekvenser af de valg vi tager. Det er vigtige erfaringer at gøre sig. Selvfølgelig skal der være tid til at være barn, men der kommer et tidspunkt, hvor man skal stå på egne ben, og så får man hurtigt at se, hvem der har fået vigtige livslektioner med hjemmefra og hvem der er blevet “nurset” lidt for meget af mor og/eller far. Specielt i teenageårene gennemgår mange en vanskelig tid, hvor de på en gang har brug for at udvikle deres selvstændighed, men på samme tid ikke er specielt modtagelige over for råd fra forældre. Det er nu engang sådan man er i den alder.

I en tid med “curlingbarn”-fænomenet har vi virkelig brug for efterskolerne

Hvis man virkelig ønsker at investere ind i sit barns fremtid, er det en super idé, at sende sit barn på efterskole. Her får teenagerne en hverdag hvor de i vid udstrækning er afhængige af at skulle lære at klare sig selv. Tøjet vasker ikke længere sig selv, og værelset skal rengøres grundigere og oftere end de fleste måske er vant til. Og gennem hele processen står en masse engagerede og professionelle lærere klar til at guide og vejlede de unge, så de ledes ad rette sti i deres udvikling.

Hvilken efterskole skal vi vælge?

Der er et hav af forskellige efterskole at vælge imellem. De adskiller sig alle fra hinanden på forskellige parametre. Der er selvfølgelig det geografiske aspekt at tage højde for. Ønsker man at finde en efterskole som ligger langt væk eller tæt på? Derudover skal man finde ud af, om det skal være en musik efterskole eller en efterskole med et andet specielt fokus. Uanset om man vælger en musik efterskole eller en anden efterskole, kan man dog være sikker på, at ens barn får et år fyldt med fantastiske oplevelser. musik efterskole