Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/felinesroma-mainecoon.dk/public_html/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on mar 6, 2014 in Sport og friluftsliv |

En dag hos flyttefirmaet

En dag hos flyttefirmaet

Det sidste års tid har jeg været ansat i et vikarfirma. Hos vikarfirmaet kommer man vidt omkring og får lov til at arbejde med en masse forskelligt. Jeg har bl.a. været vikar i en vuggestue, i en børnehave, hos et malerfirma og på forskellige fabrikker. Den anden dag blev jeg ringet op af min arbejdsgiver, som havde en ny opgave til mig. Hun var blevet kontaktet af en flyttefirma, som havde brug for hjælp. Jeg fik at vide hvor jeg skulle mødes med dem som jeg skulle arbejde sammen med. Blot en time senere stod jeg ved lokaliteten, hvor jeg skulle mødes med de andre fra flyttefirmaet. Vi skulle flytte alle møbler for en ældre dame, heriblandt en stor hjørnesofa og nogle hvilestole.

En rigtig god oplevelse

De to mænd, som jeg arbejdede sammen med, var virkelig gode til deres job. De var meget passionerede omkring det som de lavede og der var en rigtig god tone mellem dem. Den største udfordring var, at få den store hjørnesofa og de to tunge hvilestole ud i flyttebilen. Heldigvis havde de to flyttemænd en lift med, sådan at vi bare skulle bære den store sofa hen til vinduet. De to hvilestole satte vi også på liften. Da vi havde fået alle møbler ned i bilen kørte vi hen til damens nye lejlighed. Her skulle vi tømme flyttebilen igen. Den ældre dame skulle heldigvis bo på stueetagen, så vi skulle ikke bære møblerne så langt. VI skilte den store sofa ad. Det var nu langt nemmere at få den store hjørnesofa ind i lejligheden. Den ene af de to flyttemænd ville gerne have en god ny sofa med plads til mange mennesker. Jeg fortalte ham, at billig hjørnesofa fås mange steder i landet