Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 12, 2022 in Hus og Have |

Boligkompagniet super ejendomsmægler

Boligkompagniet super ejendomsmægler

Nu har jeg gennem årene både købt og solgt flere ejendomme eller boliger, nogen gange har jeg været heldig og andre gange mindre heldig – det der betyder mest for mig, er at den ejendomsmægler jeg vælger er sin opgave voksen og kompetent – og så skal jeg have tillid til vedkommende, for hvis jeg ikke har tillid til vedkommende, så kan jeg have svært ved at forestille mig at dem der skal købe min ejendom også kan have svært ved det. Jeg må sige at Boligkompagniet både er yderst kompetente og meget tillidsvækkende. Jeg fik en oplevelse af, at det var dygtige sælgere og ikke bare rådgivere – de kunne sælge min bolig indenfor ganske kort tid, og det var yderst positivt for mig, for så kunne jeg komme videre.

Sælg din bolig hurtigt

Jeg kan kun sige at det gik virkelig hurtigt for mig, da Boligkompagniet stod for at skulle sælge min bolig – jeg kontaktede dem for en salgsvurdering i første omgang, skulle lige se hvad jeg kunne få med fra handlen, til at købe en ny bolig for – og hvis det beløb var godt nok, så ville jeg sælge og købe et nyt hus. Det viste sig at de stort set ramte lige den pris jeg selv ville have sat, hvis det var mig der var ejendomsmægler – så jeg kunne ikke andet end acceptere at de bare skulle komme i gang med at sælge min bolig. Det gik lidt hurtigere end jeg havde regnet med, og jeg fik meget travlt med at få købt noget andet.